Interlan maratoncyklar till förmån för Barncancerfonden

Vi på Interlan skapar En bättre arbetsdag för våra kunder men det innebär också att vi engagerar oss i våra anställda och vår egen arbetsmiljö och där är friskvården ett naturligt inslag.  Därför kändes det som en självklarhet att ställa upp i Spin of Hope som är en insamlingskampanj initierad av Barncancerfonden.

Att vara med och samla in pengar till så oerhört viktig forskning samtidigt som vi förbättrar vår egen hälsa känns som ett väldigt vettigt sätt att ägna en lördag åt. Att vi dessutom stärker vår sammanhållning och har roligt både med och åt varandra är bara en bonus.
Michael Angelryd, Försäljningschef Interlan

Vi var 8 peppade kollegor som tillsammans cyklade i 12h. Svett och glädje var dagens tema!

Frida kämpar tappert!

Jag gör detta för att det är för en god sak och i linje med mina värderingar. Jag gör det även för vår gemenskap på Interlan. Tillsammans gör vi stordåd hela dagarna så varför inte göra det här också? Vi trampar ju för livsviktig forskning! Många är drabbade, ingen vet vem som blir drabbad i morgon, såklart jag vill bidra
Frida Åberg

Vår VD Markus Wengelin cyklar också!

Jag deltar i Spin of Hope för att inget barn ska behöva dö i cancer. Och ingen mamma eller pappa, syster eller bror eller någon ska behöva se den de älskar plågas av denna fruktansvärda sjukdom. Jag är väldigt stolt över att vi tillsammans på Interlan stödjer det fantastiska jobb som Barncancerfonden gör!

Markus Wengelin, VD Interlan


Efter cyklingen så gick vi ut och åt en god middag tillsammans.

Åh just! Tillsammans med alla andra deltagande lag så har vi hittills samlat in 5 482 567kr!

Gå gärna in och läs mer på www.barncancerfonden.se/event/spin-of-hope

spin-of-hope-1.bmp

Dela inlägget

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.