IT- & Konsulttjänster

Sedan starten år 1997 har vi hjälpt företag och organisationer i både privat och offentlig sektor med kvalificerade tjänster inom IT. Våra duktiga konsulter får mycket beröm av våra kunder och vår ServiceDesk finns tillgängliga för er mellan 07.00 – 22.00 måndag till fredag.

”Det finns ett stort värde av att ha partners med lokal kompetens. Vi arbetar nära våra kunder, med insyn i deras system och vardag. På så vis kan vi utforma rätt lösning för varje kund, oavsett om det innebär att gå över till molnet eller behålla allting lokalt. Det centrala är att man genomför sitt digitaliseringsarbete med bas i en säker och fungerande infrastruktur, och där är vi den självklara partnern.”
– Erik Boson, VD Interlan

Drift- och supporttekniker
Med snart tjugo år i branschen så har vi en gedigen och dokumenterad kunskap när det gäller drift och support av IT-miljöer. Stora som små.

IT-säkerhetsexperter
I vårt team har vi flera personer med tunga certifieringar och referensuppdrag inom ämnet IT-säkerhet. En av dem som varit med längst på Interlan är Torbjörn Eklöv, vinnare av Swedish Network Users’ Society’s IP-pris 2011.

Molnkonsulter
Med hjälp av våra duktiga molnkonsulter får du den vägledning du behöver för att hitta rätt lösningar och licensmodeller i molnet.

Applikationspaketering
Vi har lång erfarenhet inom applikationspaketering, dvs. automatisk installation av programvara. Det är viktigt för oss att jobba nära er som kund, vilket gärna innefattar en direkt och personlig kontakt mellan vår personal och berörd person på just ert företag.

Applikationsutveckling
Hos oss finns ett gäng duktiga applikationsutvecklare. Förutom att jobba med utvecklingen av Interlans USource-koncept så levererar dom även sin kompetens till kunduppdrag där innehållet kan vara avancerade databaser och därtill kopplade interface.

Projektledning
Vi vet vikten av att ett projekt leds på ett bra sätt för att se till att målen för projektet uppnås. Hos oss hittar ni kompetenta projektledare som hjälper er att förverkliga just ert projekt. Vi har även personal som kan hjälpa er med den tekniska spetskompetensen för att lyfta ert projekt till oanade höjder.

Vi på Interlan tar hand om din digitala revolution

Vi har över 20 år i branschen och samtidigt expanderar vi kraftigt. Vi kan med andra ord hjälpa fler företag in i den digitala revolutionen!

Vi vill hjälpa våra kunder att göra bättre affärer genom konkurrensfördelar via IT. Molntjänster av olika slag är ett mycket efterfrågat verktyg hos oss i dag. Genom regeringens nya bredbandsstrategi som innebär att alla företag och privatpersoner på landsbygden ska ha tillgång till snabb uppkoppling före år 2024 skapas goda förutsättningar för det mobila kontoret. En effekt av detta är att företag inte längre kommer att ha behov av en egen IT-avdelning och därmed inte lika stort personalbehov, därför ha vi tagit fram bra erbjudanden till våra kunder att ta över deras IT-enheter. På så vis får kunden en mer modern IT-miljö baserad på molntjänster och genom att göra arbetsplatserna mer moderna med den senaste tekniken och mobila enheter kan också våra kunder attrahera de duktigaste 90-talisterna på arbetsmarknaden.

Trygghet och närhet ger dig en bättre arbetsdag

Vi på Interlan tror på ett nära samarbete mellan oss och våra kunder. Närhet och personlig kontakt är en väsentlig del i vårt sätt att arbeta. Vi vill ha närhet med våra kunder så vi lär känna varandra, och er verksamhet, för en långvarig relation som leder till ett partnerskap.

Vi kan användas som ett komplement till er befintliga IT-avdelning och vara tillgänglig med spetskompetens inom olika områden eller så axlar vi rollen och ansvarar för drift, underhåll och support av hela er IT-miljö.

Support när det behövs

Stöter ni på problem med er IT har vi certifierad och kunnig personal som arbetar i vår ServiceDesk som finns tillgänglig för er mellan 07.00 – 22.00 måndag till fredag. De har möjligheten att hjälpa till via telefon, chat, fjärrstyrning eller vid behov se till att en tekniker kommer ut till er och hjälper er på plats.

Kontakta oss om du vill veta mer vad vi kan göra för ditt företag!