Karriär

Är du intresserad av att jobba i en inspirerande och familjär miljö där vi ser och uppskattar varandra? Där beslutsvägarna är korta och frihet under eget ansvar en självklarhet!

”Vi är alltid intresserade av duktiga, härliga och hungriga människor – framför allt de som tillsammans med oss vill ge våra kunder en bättre arbetsdag” 

Vi på Interlan tänker förstärka vårt team med traditionella konsulter med fokus på drift, underhåll, support och implementation. Vi behöver även fylla på med ett gäng prestigelösa verksamhetskonsulter med stort kunnande inom Office 365 och EMS men även med erfarenhet av digitaliseringsprojekt och verksamhetsutveckling med hjälp av IT.

Tycker du att texten beskriver dig? Då är du kanske en av dom som skall ta oss och våra kunder till en bättre arbetsdag! Tveka i så fall inte att ta kontakt med vår VD Markus Wengelin på tel. 0278-520 521 eller e-post markus.wengelin@interlan.se.

 

 

Applikationspaketerare

Vi söker dig som vill arbeta eller fortsätta din karriär inom IT-relaterade tjänster. Det är meriterande med en eftergymnasial utbildning inom IT och mycket meriterande om du har några års erfarenhet med framtagande av och arbete med MSI-paketering. Du kanske arbetar som it-tekniker idag men har kunskaper inom applikationspaketering som du vill vidareutveckla. För att lyckas i rollen bör du ha goda kunskaper inom Flexera Admin Studio/Install Shield, Active Directory samt applikationshantering med plattformsunderhåll i SCCM inkl programpaketering.
Andra kunskaper som anses vara väldigt meriterande är erfarenhet av programmering (Batch, VBS, PowerShell), Sekvensering i App-V 5.0 miljö samt GPO hantering för Windows klienter.

Läs mer om tjänsten här >

 

Senior Windowskonsult

Vi söker dig som vill arbeta eller fortsätta din karriär inom IT-relaterade tjänster. Det är meriterande med en eftergymnasial utbildning inom IT och vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet där du har arbetat med eller inom större företag och organisationer. För att lyckas i din roll bör du ha goda kunskaper inom klient och server inom Windows. Andra kunskaper som är meriterande är inom GPO, AD, Script, Deployment och Azure.

Läs er om tjänsten här >