Ledningssystem

Med ett ledningssystem från Interlan får ni kontroll på era processer och rutiner. Med vår lösning för märkning av dokument så kan ni säkerställa att ni har rätt revisioner på alla era dokument. Märkningen möjliggör också att ni kan koppla samma styrdokument till flera processer. 
Interlan Ledningssystem

Visuellt tilltalande

Ni har själv möjlighet att bygga era processbilder utefter er grafiska profil och önskat symbolspråk. Bilderna görs med fördel klickbara och kan då användas som navigering i systemet. 

Godkännandeflöden

Användare kan ges möjlighet att komma med förändrings- och förbättringsförslag på aktuella dokument. Med anpassade godkännandeflöden kan vi se till att dokumentägarna snabbt och säkert kan godkänna förändringar.

SharePoint Online

Vår lösning är baserad på Microsoft SharePoint Online vilket möjliggör att ni kan ha tillgång till alla era dokument oavsett vart ni befinner er. Ledningssystemet installeras i er befintliga SharePoint. Vi hjälper er hela vägen från vår första gemensamma workshop där vi hittar den bästa lösningen för er dokumentstruktur, till utbildning av slutanvändarna då systemet är implementerat

Vill du veta mer?

ledningssystem

Boka en demonstration

Interlan Ledningssystem

Ledningssystem

Tack för visat intresse!

Din bokning har skickats och en av våra medarbetare kommer att kontakta dig inom kort.