Välkommen till Interlandagen 2018 #interlan20

Den 17 april arrangerar vi den andra Interlandagen och precis som förra året är det talare i världsklass.

Digitalisering är svaret – men vad var frågan?
Anne-Marie Eklund Löwinder kommer att kommentera regeringens mål Digitalisering först och om det verkligen ska ske till vilket pris som helst. Anne-Marie Eklund Löwinder är Chief Information Security Officer på Internetstiftelsen i Sverige (IIS).

Säker och robust infrastruktur i Sverige
Patrik Fältström kommer under denna session beskriva ett par av dessa projekt och förhoppningsvis göra det på ett sätt att ni tycker det blir intressant att där det är möjligt deltaga. Exakt vilka beror på dagsform och var projekten är i tiden, så det blir dagsfärsk information.
Patrik Fältström arbetar på Netnod som är inblandat i ett flertal projekt i Sverige relaterat till stabil och robust infrastruktur.

Internetbedrägerier
Peter Forsman är Sveriges i särklass största bovjägare på Internet. Jobbar normalt på Internetstiftelsen ( iis.se ) som abusechef men här pratar han om hur man ska skydda sig mot Internetbedrägier.

Blockchain och Bitcoin
Roberth Edberg, expert på övervakning av finansiell infrastruktur och transaktioner med över 20år inom en av Sveriges största banker. Han stötte på blockkedjetekniken 2011 och har samlat en hel del erfarenhet sedan dess. Han bjuder här på en snabbgenomgång i hur enkel tekniken egentligen är samt gläntar på dörren till en ny värld.

Agenda:

Datum: 2017-04-17
Plats: Clarion Hotell Winn Citykonferens, Norra Slottsgatan 6, i Gävle. (Alldeles intill Stortorget.)

09.30 – 10.00 Registrering med fika
10.00 – 12.00 Föredrag
12.00 – 13:00 Vi bjuder på lunch
13.00 – 16.00 Föredrag

I år tar vi ut en avgift på 800 kronor exklusive moms.

Dela inlägget

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.