Välkommen på Lunchseminarium 24/1

MICROSOFT EMS (ENTERPRISE MANAGEMENT + SECURITY)

Frihet att arbeta var du vill, när du vill och på vilken enhet du vill; ska inte behöva betyda sämre säkerhet eller kontroll.
”Enterprise Mobility + Security” är en av Microsofts snabbast växande produkter. Med EMS säkrar du upp din mobila IT-miljö så som identiteter, applikationer, enheter (små och stora) samt data.
Tack vare den integrerade, molnbaserade arkitekturen i EMS får du den flexibilitet du behöver för att klara av nya affärsutmaningar och kan snabbt lägga till nya enheter, nya appar och ny personal.

 

ATT VÄLJA MOLNET ÄR LÖNSAMT!

Vi vill bjuda in dig till ett seminarium där vi belyser vikten av säkerhet då företagens anställda blir mer och mer mobila i sitt sätt att arbeta. Mobilitet behöver inte betyda en högre risk, om man har rätt metoder att hantera företagets information.

AGENDA
11.30 Registrering & lunch, kort information från Interlan
12.00 Alexander Hansson – EMS
13.15 Vilka värden kan vi leverera med EMS
13.30 Seminariet avslutas

Föreläsare är Alexander Hansson från Microsoft.
Alexander är mycket kunnig i Office 365 och EMS, en av Microsofts mest uppskattade föreläsare!

TISDAG DEN 24 JANUARI 2017 KL. 11:30 – 13:30

Clarion Hotell Winn Citykonferens, Norra Slottsgatan 6, i Gävle. (Alldeles intill Stortorget.) Vi bjuder på mingellunch! Anmälan till frida.aberg@interlan.se senast tisdag den 10 januari, ange även eventuella allergier. Först till kvarn gäller, så boka gärna i god tid.

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på print
Dela på email