Vår VD kliver vidare i yrkeskarriären

Vår käre VD Ola Wallberg väljer att kliva vidare i yrkeskarriären. Vi på Interlan har mycket att tacka Ola för och han har haft stor betydelse för oss genom åren! Vi förstår samtidigt Olas argument att efter 8,5 år ta sig an en annan utmaning. Vi önskar Ola STORT lycka till med den nya tjänsten och du vet att du alltid är välkommen tillbaks! Du är och förblir en del av vår familj!

Olas egna ord om beslutet att lämna Interlan:

Efter 8.5 år som VD för Interlan har jag valt att gå vidare i min yrkeskarriär och finns nu på Fiber Optic Valley i Hudiksvall. Interlan är inne i ett mycket spännande läge efter sammanslagning med ITKontoret och mitt beslut att gå vidare har inte varit lätt att ta. Jag kommer följa den fortsatta utvecklingen nära och med stort intresse.

Jag vill tacka alla kunder och leverantörer för det samarbete vi haft genom åren!

 

Vi kommer snart att påbörja en rekryteringsprocess för att hitta en ersättare till Ola. Mer information om det kommer framöver.

Tills vidare går vår marknadschef Markus Wengelin in som tf VD. Markus är delägare i Interlan och tidigare VD för ITKontoret. Kontakta gärna Markus om ni har frågor om Interlan eller den kommande rekryteringsprocessen.

Markus Wengelin
markus.wengelin@interlan.se
0278 – 520 521

 

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på print
Dela på email

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.