Office 365 ger dig nya möjligheter

Vi kan erbjuda er en fullskalig demonstration i vårt upplevelserum där du och några kollegor kan prova alla funktioner i Office 365!

Vi på Interlan är certifierad guldpartner till Microsoft ”Gold Small and Midmarket Cloud Solution Partner” och vi har hjälpt mängder av företag att steg för steg migrera in i molnet.

Office 365 är konstruerat utifrån din verksamhet! Det är samma Office-upplevelse som du är van vid plus verktyg som hjälper dig att samarbeta på ett bättre sätt så att du får mer gjort – när du vill, var du vill!

Kontakta oss om du vill veta mer om Office 365 eller boka en tid i vårt upplevelserum.

Läs om hur stora besparingar er verksamhet kan göra med Office 365

Ladda ner e-boken Gör ditt företag mobilt med Office 365

 

Interlan bjuder in till ett allahjärtansdags-seminarium med Microsoft – på temat Office365!

Kom och lyssna till Microsoft när de berättar mer om Office365! Med stor kunskap i Office 365 och engagemang för att fler ska upptäcka och dra nytta av de nya funktionerna berättar Microsoft om Office365 och alla dess delar. Under seminariet går vi igenom moduler såsom Planner, Teams och Yammer, trender, dynamik, molntjänsternas uppbyggnad, produktivitetsmål, arbete med flera enheter – och mycket annat om hur de nya flexibla verktygen kan anpassas för det moderna företagets behov. Det finns utrymme för frågor samt möjlighet att boka tid för djupare rådgivning.

Tisdag den 14 februari 2017 kl. 11:00 – 13:15. Clarion Hotell Winn Citykonferens, Norra Slottsgatan 6, i Gävle. (Alldeles intill Stortorget.) Vi bjuder på mingellunch! Anmälan till frida.aberg@interlan.se senast tisdag den 31 januari. Först till kvarn gäller, så boka gärna i god tid.

Vill du att vi kontaktar dig med information om hur du kan dra nytta av Office 365?

Fyll i din e-postadress och telefonnummer (ej obligatoriskt) så tar vi kontakt med Dig!

TOP