MICROSOFT OFFICE 365

Arbeta var som helst, när som helst

 

 • Office 365 Business Essentials
 • 43,70kr
  per användare & månad
 • Fri Etablering
 • E-post och kalender
 • HD-Videokonferenser och Chatt
 • Intranät och Dokumentbibliotek
 • Office-paketet på 5 enheter
 • Office 365 Business
 • 90,50kr
  per användare & månad
 • Fri Etablering
 • E-post och kalender
 • HD-Videokonferenser och Chatt
 • Office-paketet på 5 enheter
 • Intranät och Dokumentbibliotek

Första kontakt

01

Våra tekniker tar kontakt med dig för att ta reda på dina behov och tillsammans sätta upp en passande migreringsstrategi.

Innan migreringen

02

Vi kontrollerar din nuvarande lösning och förbereder ditt Office 365-abonnemang. Tid och datum för migrering bokas med dig.

Migreringen

03

Vi börjar arbetet med att flytta all data.
E-posttjänsten pekas om till Office 365. Vi ser till att du alltid hålls uppdaterad på vart vi är i processen.

Konfiguration

04

Vi hjälper dig med att konfigurera eller installera e-postklient på din lokala dator. Vi ser också till att dina mobila enheter fungerar som önskat.

Efter migrering

05

Två dagar efter att vi har flyttat all data så kontaktar vi dig för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Uppföljning

06

Så snart vi är färdiga med flytten så passar vi på att utvalda nyckelpersoner får anpassad upplärning i Office 365 av våra tekniker.

FAQ

Vanligt ställda frågor kring Office 365

Office 365 fungerar och ser likadant ut oavsett om du köper den hos oss som återförsäljare eller från Microsoft. Fördelen är att i våra paket ingår etablering, flytt och installation. Skulle det vara något problem så kan du alltid kontakta vår support. Vår support har snabb svarstid och är välutbildade i de olika programvarorna som ingår i Office 365. Om du köper direkt från Microsoft bygger deras support främst på artiklar och guider. Telefonsupport på Microsoft är endast för händelser som Microsoft själva kategoriserar som kritiska, medan du hos oss kan ringa in med vilka problem som helst, stora som små. Vi är en Microsoft Gold Partner och har dokumenterat nöjda kunder samt expertis inom de olika programvarorna.

Vi levererar alla Office 365-licenser med en månadsfaktura och helt utan bindningstid. Abonnemanget kan stoppas eller förändras när som helst och du har inga extra avgifter eller uppsägningstid utöver den aktuella månaden. Du får 100% flexibilitet och kan fritt justera antalet licenser efter behov från månad till månad.

Med Office 365-prenumerationsalternativen får du följande fullständigt installerade Office-program: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher och Access (Publisher och Access är endast tillgängliga för PC). Du kan installera Office 365 på flera enheter, bland annat PC-datorer, Mac-datorer, Android™-surfplattor, Android-telefoner, iPad® och iPhone®. Med Office 365 får du dessutom tjänster som exempelvis onlinelagring med OneDrive och Skype-minuter för hemmabruk. När du har en aktiv Office 365-prenumeration har du alltid den senaste versionen av Office-programmen. Läs mer om Office 365.

När Office köps som ett engångsköp omfattar det program som Word, Excel och PowerPoint för användning på en enskild PC eller Mac. Programmen uppdateras inte automatiskt. Vill du ha den senaste versionen måste du köpa Office igen när nästa version blir tillgänglig. De Office-programversioner som nu finns tillgängliga för engångsköp är Office 2016 för Windows och Mac. Tidigare versioner omfattar Office 2013, Office 2011 för Mac, Office 2010, Office 2007, Office 2008 för Mac och Office 2004 för Mac. Office 2010 och Office 2007 är kompatibla med Windows 8.1 och tidigare. Office som ett engångsköp omfattar inte några av de tjänster som ingår i Office 365. Läs mer om skillnaden mellan Office 365 och Office 2016.

Office 365 Business-prenumeranter kan installera Office på upp till 5 PC-datorer eller Mac-datorer, 5 surfplattor och 5 smartphones. Windows-hybridenheter, som Microsoft Surface Pro, räknas som antingen en PC eller surfplatta.

Office kan användas på PC-datorer med Windows 7 eller senare, och på Mac-datorer med Mac OS X 10.10 för Office 2007 för Mac. För mer information, bland annat krav för Apple®- och Android™-surfplattor, se de fullständiga systemkraven.

Ja. Dokumenten du skapar tillhör dig. Du kan lagra dem online på OneDrive eller lokalt på din PC eller Mac. Läs om vad som händer om du avslutar din prenumeration.

Din data är din och du kan alltid ta dem med dig om du vill avsluta ditt abonnemang. Om du bestämmer dig för att avsluta Office 365-abonnemanget kan du hämta din data så som, e-post och dokument på grupplagringsplatser, och lagra din data någon annanstans innan du avslutar din prenumeration. Efter att du avslutat din prenumeration finns den data som är associerad med Office 365-kontot tillgänglig i 90 dagar med begränsade funktioner för administratören för kontot.

Ja, det är mycket enkelt för dig att ändra ditt paket. Det tillkommer heller inga extra kostnader utöver licenspriset. När du är kund hos oss hjälper vi dig som en del av tjänsten.

Office 365 är utformat för att fungera med den senaste versionen av Office 2013 och Office 2011 för Mac. Tidigare versioner av Office, såsom Office 2010 och Office 2007 kan fungera med Office 365 men med reducerad funktionalitet. "Länk till supportsida för att se vilka versioner som stöds av Office 365". Om du har Office 2003 eller en tidigare version, då måste då uppdatera till en nyare version av Office för att använda Office 365, eller så kan du prenumerera på ett av de många Office 365 paket som innehåller den senaste versionen av Office.

Det ingår support vid händelser som Microsoft själva kategoriserar som kritiska när du beställer Office 365 av oss. Du kan självklart köpa till supportpaket som passar din organisation och då kan du kontakta vår support alla vardagar mellan 7-22 om det är några som helst problem med din Microsoft-tjänst.

KONTAKT E-POST

Kontakta oss via e-post

KONTAKT TELEFON

Kontakta oss via telefon

Är du i behov av Office 365?

Ring mig!
Magnus Nordlander
026-18 50 00
TOP